Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy neméreztétek hogy valaki benetek van?
Figyelt kérdés
kort is2016. jún. 15. 14:41
1/7 anonim válasza:
Volt de nem azért mert egy agyon járatott szét b..ott pi..a vagyok. És nem azért mert túl kicsi volt a pasinak... Hanem egyszerűen olyan szinten be nedvesedtem csucsogtam a nyálkától hogy észre se vettem hogy benne van.. Kicsit fel kellett száradni ahhoz hogy érezzek valamit 22/ L
2/7 anonim válasza:
Volt igen, olyan is amit az előző válaszoló írt, de egyszer olyan is amikor tényleg de tényleg pici volt neki :\
3/7 anonim válasza:
Volt es finoman szoltam neki hogy inkabb hagyjuk mert faradt vagyok.
4/7 anonim válasza:
Volt hogy majdnem megkérdeztem hogy bent van-e XD
5/7 anonim válasza:
Igen, ha nagyon nagyon nedves vagyok :D 26
6/7 anonim válasza:
Én pasi vagyok, de nálam is volt ez. Kicsit nevettem rajta.
Kettőre emlékszem, első olyan volt mint ahogy előző írja, túl nedves volt, meg még síkosító is bejátszott, ezért addig nem érzett sokat amíg nem kezdtem el igazán mozogni.
Második viccesebb volt, pettingeltünk és használtam rajta egy műfarkat ami (habár az enyém sem kicsi) vastagabb volt az enyémnél, meg persze mivel mű, keményebb. Jókora orgazmus volt, csak amikor már cseréltünk igazira akkor jött egy olyan beszólás, hogy "elpuhultál?". Pedig rendesen állt! :)
Nem akartam mondani, hogy előző keményhez képest tényleg puha vagyok, de a punciban az a jó, hogy nagyon gyorsan felveszi a formáját a farkadnak, emiatt tök mindegy mekkora vagy, rád fog simulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!