Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem erdekel, hogy neznek ki az itteni lanyok? :D
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 23:47
1/21 anonim válasza:
Szakállasak, pocakosak, és kicsi a péniszük.
2/21 zóna_pocok válasza:
Egy lány irogat, csak több nicken.
3/21 A kérdező kommentje:
1. kitudja... :D lehet igazad van xd
2016. jún. 14. 23:49
4/21 anonim válasza:
Igen, és az az egy lány is pasi.
5/21 anonim válasza:
Kéne valami amivel lehet bizonyítani kép meg fb küldés nélkül hogy az illető lány. Nem azért mert engem zavar hogy rólam nem hiszik el, vagy mert az zavar hogy valaki akivel beszélek mást állít mint ami, csak kíváncsiságból:D Szerintetek van ilyen? vagy mi az az?:D
Amúgy kérdésre válaszolva: gondolom nem csak téged, annyit elmondhatok hogy én nem vagyok szépségkirálynő, de azért szakállas és pocakos se:D
6/21 anonim válasza:
Szerintem 60%-uk az ország különböző pontjain lakó, 50-es, kopaszodó kantáros nadrágos víz- és gázóraleolvasó. Amúgy vannak itt szépek.
7/21 anonim válasza:
(Állítólag) nőként írom: csak téged érdekel. Csak ma vagy 5-6 szexuális ajánlatot kaptam anélkül, hogy ismernék a koromat, családi állapotomat, kinézetemet. Csak annyi derült ki a hozzászólásomból, hogy (állítólag) nő vagyok. A legtöbb pasinak itt ennyi is elég, hogy felkínálja a farkát...
9/21 anonim válasza:
5-ös nem vagy szőrős meg pocakos sem?:( Pedig az az álomnő..:D
10/21 anonim válasza:
Hát ha péniszemeg szakállam lesz, majd szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!