Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miylen zenéket szoktatok hallgatni finomabb és vadabb szexhez?
na egy értelmes kérdés!
én már nagyon sokat kerestem és egyszerűen nem tudom mi a jó szex zene. Vagy ezeket a Erotik Lounge hülyeségeket dobja ki vagy fekete rappereket a youtube.
finom szexhez lehet egy csomót találni, vadabbhoz nehezebb, ezért inkább azt keresek.
már hallottam amúgy olyat, csak fogalmam sincs mi volt, de hallottam olyat, ami jó lenne a vadabb szexhez
Nekünk azért kell a zene, hogy ne halljon mindenki mindent :D
19L
Mi Jimmy számokat szoktunk hallgatni.
A 'Még Nem Veszíthetek' nagyon motiválóan tud hatni, amikor már épp elsülne a patron..
Szia!
Egyszer en is szeretnem kiprobalni, hogy milyen zenere szeretkezni, ugyhogy van egy kesz kis listam arra az esetre, ha beutne a dolog. :D Linkelni sajna nem tudok neked, a gyenge netem miatt orakig tartana.
Alex Clare - Whispering
112 ft Lil Zane - Everywhere
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know
Ariana Grande - Dangerous Woman
Beyonce - Crazy in Love (FSOG ver.)
Beyonce - Haunted
Boy Epic - Fifty Shades
Britney Spears - Gimme More
Britney - My Prerogative
Lalo Project ft Aelin - Listen to me
Dactyl - Pure Sin
Deftones - You've seen the butcher
Deftones - Tempest
Garbage - #1 Crush
In This Moment - Blood
Jace Everett - Bad Things
Kings of Leon - Sex on Fire
Kings of Leon - Cold Desert
Lenny Kravitzn- Again
Lenny Kravitz - Believe
Lana Del Rey - Burning Desire
Marilyn Manson - Slutgarden
Marilyn Manson - Tainted Love
Meg Myers - Desire
Nine Inch Nails - Closer
Snake River Conspiracy - Love Song
Van, amelyiket nem pont szexhez hanem inkabb csabitashoz, hangulatkelteshez, esetleg egy laza sztriptizhez tudnam elkepzelni, es van amirol fogalmad sem lesz, hogy miert van a listan, de hat az en fantaziamban ezek inditottak el valamit. :D Van kozte rock, pop, elektro szoval remelem talalsz neked/nektek tetszot.
Jo szorakozast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!