Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek pozitív dolog az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pozitív dolog az, hogy kialakult ez a szépségkultusz, hogy manapság minden irányból azt zúdítják ránk, hogy szépnek kell lennünk?

Figyelt kérdés
Persze aki nem az, az meg érezze magát szarul...
2016. jún. 13. 11:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

Lehet, hogy picit túlzott a 9-es, de nagyjából azért így van. Sokkal könnyebb az élete annak aki ötöst húz a szépséglottón, mert párkeresési gondjai nem lesznek, szexuálisan frusztrált biztosan nem lesz (hiszen könnyen kielégülésre nyerhet egy vonzó valaki által), karrier szempontjából előnnyel indul, hiszen interjún befolyásolhatja a szépségével az interjúvolót, továbbá megkaphat rengeteg olyat állást amilyent az átlagosak és rondák semmi esetre sem (tv bemondó, műsorvezető, topmodell, reklámarc, színész, táncos stb). Szóval majdnem rátapintott a 9-es a lényegre. Persze azért aki csúnya is küzdhet foggal körömmel, de 10-szer vagy 100-szor annyit kell dolgoznia hogy kapjon pld minőségi szexet olyan embertől aki tetszik neki, vagy hogy egy jó állást megkapjon.

2016. jún. 13. 17:18
 12/14 A kérdező kommentje:

6-os

Tartozhatok a maradék 5 %-ba, attól mert nem veszek tudomást a realitásról, attól még így van és az életem minden területén hatással van ez a baromság rám. Társasági életben már alapból hátránnyal indulok, hiszen természetesen alacsonyabb rendűnek számítok, hiszen a szép emberek az igazi értékek, ha munkát keresek akkor ha 100 ember jelentkezik egy állásra és van 10 közülük aki igazán szép és legalább 2 aki szép és annyit szakmai szempontból le tud tenni az asztalra mint én akkor természetesen ő kapja meg az állást nem én. Ha kielégületlen vagyok és lemegyek bulizni akkor elég sovány esélye van annak, hogy valaki hazaviszek. Szóval hiába nézek át ezeken a dolgokon, úgyis kihatnak rám.

2016. jún. 13. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:

10-es te meg önmagadban egy jó nagy barom vagy ugye tudod?:)

irigyellek, ha te másképp gondolod, mert ha ebben a helyzetben lennél teljesen értenéd miről beszélek.

őszintén szólva nem szoktam visszavágni, vagy "visszasérteni" mert megbecsülöm mások véleményét, de most nem akartam visszafogni magam ilyen téren. bosszant amikor olyan emberek hülyéz le, akinek fogalma sincs milyen IGAZÁBÓL így élni. nem csak az a "jaaj én sem vagyok szép, de a személyiségem miatt minden ellenkező neműnek bejövök", hát akkor nyílván nem ugyanarról beszélünk. és ha legalább már megpróbálsz lealacsonyítani, mert van egy teljesen valós állításom ami neked nem tetszik, legalább megmagyaráznád miért gondolod így?:)

2016. jún. 13. 17:38
 14/14 A kérdező kommentje:

13

Könnyebb az embereknek ránk fogni, mint beismerni, hogy mennyire elcseszett, igazságtalan egy világban élünk. Inkább minket hibáztatnak, minthogy azt érezzék, hogy ők nekik mennyire jól sikerült egy ilyen fenékbekúrt világba beilleszkedni.

2016. jún. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!