Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném veszíteni a szüzességém mit tegyek?
lassan 21 eves lány vagyok. Még szűz vagyok és még nem is volt kapcsolatom, csak randizgattam,de egyik sem volt komoly!
Szeretném már elveszíteni a szüzességem mert már kívánom mindig csak barom pasik talaltak meg...
1. Kit, mit nevezel baromnak?
2. Menj társaságba és ismerkedj!
3. Írj nekem!
f.
Azt írod hogy csak a barmok találnak meg. a világon kevesebb a barom mint ezen az (lassan közösségi ) oldalon. Itt ne is keress társaságot mert ha találsz is akkor annak nem lesz jövője. Sok sikert.
Üdv:egy normális 23F.
Szerintem mindenképp ismerkedj, ne itt akarj partnert találni ehhez, ugyanis jó eséllyel olyat fogsz ki, aki semennyire sem fog figyelni rád.
23/F
Már nem azért de ha átlagos vagy, akkor simán találsz mafadnak valakit egy numerára. Jó nagy balpina vagy ha még egy dugásra sem méltatnak.
Bár szerintem te az a fajta szerencsétlenség vagy, aki kapásból felsőbbrendűnrk hiszi magát csak mert szűz.
És akkor még legyen a pasi idősebb meg tapasztalt. Mégis mire fel? Te talán az vagy? Meg mi az, hogy barom? Nyilván okkal vonzod be őket mert te is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!