Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? ( többi lent)
Szoval. Kezdem azzal, hogy sose voltam meg pasival. Semmi nem volt, se csók, se semmi. Az a fura hogy nem is vagyok arra hogy egy igazi pasival legyek... Inkabb jobb szeretek egyedul lenni es fantazialgatni. Ugy erzem ez sokkal jobb es szorakoztatobb is...
Szoktam maszturbalni, de azt hiszem meg sose elveztem el.
Ez annyira nem is zavar engem. Mindegy. A masik, hogy ha lenne egy pasi, én tuti hogy keptelen lennék azzal szexelni. Az a fura, hogy fantazialni szeretek arrol hogy szexelek, de ha belegondolok hogy eloben arra kerulne sor akkor, elegge viszolygo es olyan nem is tudom, ellenerzet fog el...
Eleve egy visszahuzodo felenk ember vagyok, aki senkiben se tud megbizni.
Nem iis nagyon akarok ez ellen tenni.
Nem vagyok maganyos, mert a fantaziamban kielem a dolgaimat, stb.
Igy mondhatni semmi szükseget nem erzem annak hogy a valosagban szexelnem kene.
Arra vagyok kivancsi, hogy mi lehet ez? Mentalis betegseg, vagy frigid , vagy asszexualis vagyok?
18/l
Szerintem majd ha belekóstolsz a dolog gyakorlati részébe, akkor más lesz a véleményed. Szokták mondani, hogy evés közben jön meg az étvágy!
De az is sokat fog számítani, hogy milyen lesz az első pasi! Inkább idősebb, tapsztalt, mindenképpen gyengéd és türelmes legyen!
Hát ez elég érdekes, de majd ha szerelmes leszel én úgy gondolom ez megváltozik :)
Nem hiszem, hogy aszexuális lennél ha a fantáziádban izgat.
Nekem úgy tűnik, hogy nem csak a szex az ami problémás hanem az emberi kapcsolatok is. De hát azt hiszem ilyen a személyiséged de ez még változhat, fiatal vagy még sokat fogsz tapasztalni és változni is :)
Ha más nem hát vágyak terén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!