Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 millió forintért vállalnátok anált és kényszerfranciát?
Figyelt kérdés
Nyilván lányokat kérdezem :D2016. jún. 12. 18:13
11/27 anonim válasza:
A 99% vállalná. A szájba b*ásnak ingyen is örültök, nem kell itt kéretni magatokat.
Sőt, elképzeléseim szerint a nőnek kellene fizetni akkor, ha szájbab.ást szeretne.
12/27 A kérdező kommentje:
#11 azért annyira nem kellemes,izgalmas,de van egy határa ennek is..:D Persze ha hozzászoksz,akkor már tök jó.
2016. jún. 12. 19:12
13/27 anonim válasza:
2db 500 € -ért sírva könyörögnênek ezen csekèly kis dolgokèrt, 5 milliòèrt egy èletre befizeted magad bàrmelyiknèl ilyesmire,
Így alakultak ki a luxusprostik is, voltak Kik oda b@asztak nekik milliòkat, aztàn egyre jobban elszaladt velük a lò,
Most meg sîrnak hogy kemèny a dubajozàs..
14/27 anonim válasza:
A kényszer francia Milyen ? Ha valaki elvállalja, akkor nem kényszer.
15/27 anonim válasza:
egymillióért is de erről nyilván mélyen hallgatnék ha élből 5 milliót ajánlanak.
16/27 anonim válasza:
Paromnak barmikor ingyen...idegennek?😂 annyi penz nincs.
17/27 A kérdező kommentje:
#16 kistiniként én is ezt mondtam,"nincs az a pénz" :D De mikor felnősz és kigürized a beled nap mint nap,mégsem keresed meg ennek a töredékét sem,még diplomával sem...akkor azért egész jó lehetőségnek tűnik ez.
2016. jún. 14. 10:58
18/27 anonim válasza:
25 eves vagyok es jol meg vagyok a 3400font/ho fizetesemmel, koszonom :)
20/27 anonim válasza:
Mièrt kèrdezô, kacsingatsz a kur.v.@lkodàs irànt ?
Figyelj èn adok neked 50 ezret ha jòl meg anàlozhatlak...:)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!