Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem volt orgazmusom, mert még fájt a szex és nem tudtam kellően ellazulni?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, ez volt a harmadik szexuális élményem, 7 hónapja nem szexeltem és akkor is fájt és csak 5 percig tartott mert a fiú hamar elment. Tudni akartam végre, hogy milyen egy igazán jó szex így hát lefeküdtem egy sráccal. Nagyon figyelt rám, hogy ne fájjon, de néha azért még kellemetlen érzés volt. Normális, hogy nem volt még orgazmusom? Köszönöm a válaszokat!2016. jún. 11. 16:36
1/2 anonim válasza:
Normális, ne egy random sráctól várd az orgazmust.. :)
2/2 anonim válasza:
19 éves vagy! Szerintem inkább várd meg azt a pasit,akit szeretsz is! És lesz orgazmusod! Nekem az első pasimmal sokáig fájt a szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!