Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex szünet egy kapcsolatban. Megoldás lehet? N/30
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben ellaposodott a szexuàlis életünk a pàrommal. Ritkàbban is szexelünk és nem is olyan intenzitàssal mint régen. Én gyakrabban kezdeményezek, de sokszor visszautasít, hogy nincs kedve, fàradt stb Elég frusztràló ez a helyzet...Arra gondoltam, hogy megoldàs lehet ha huzamosabb ideig szex szünetet tartunk, mondjuk egy hónapig. Az nem érdekel ha szexel közben màs nőkkel sőt...szexeljen is. Tesztelje magàt. Én azt gondolom, hogy így valamilyen végkifejlet biztosan lesz. Vagy ràjön egy hónap utàn, hogy elementàris erővel kívàn engem és nem bírja nélkülem, vagy nem történik semmi és akkor érdemes elgondolkodni, hogy nem lenne-e jobb külön folytatni az életünket.2016. jún. 11. 08:15
11/11 anonim válasza:
Azért, mert attól, hogy megbeszélitek azt, hogy akkor legyünk izgik egymás számára még nem keletkezik izgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!