Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/tegyünk, hogy én is eltudjak élvezni?
A barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt, egy hete lefeküdtünk, mind a ketten egymással veszítettük el csak ő ezt nem tudja, hogy szűz voltam... Miközben szexelünk nem fáj amúgy csak mielőtt beteszi..
A baj az, hogy elég hamar elélvez, viszont amikor legelső alkalommal csináltuk (3 menet ) a harmadikat elég jól és sokáig bírta, csak nem bírta folyamatosan hosszú ideig a gyors tempót amit úgy vettem észre, hogy jobban élvezek.
Második alkalommal szinte azonnal elment, megkértem utána, hogy használja az ujjait de azt se bírta megfelelő ideig, mondta , hogy zsibbad a keze. Amúgy nekem még sosem volt orgazmusom és már nagyon kiváncsi lennék rá, de nem tudom hogyan tudnám elérni:))) valami tippek? 19L
Első tipp őszinteség.
Próbáljatok ki sok pózt, mindenkinek más jön be,ülj bele és akkor te irányíthatod a mozgás sebességét ütemét mélységét,egyszóval mindent, ő meg segíthet a kezével a csiklódnál is akár.
Vagy kutya póz,úgy képes a leghevesebb mozgásra , de mindkettőtöknek idő kell míg összeszoktok.
Azt is nézd, hogy a farka merre görbül.
A hasad felől van a g pont, azt kéne dörzsölni, izgatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!