Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak már csak szexen alapuló kapcsolatban tudnának pár tanácsot adni?
Az hogy fiú vagyok vagy lány az most mind1. De elkezdtem udvarolni egy embernek és ezután egy másik ember meg nekem kezdett el udvarolni. Akinek én udvarolok, azzal ha semmi sem jön össze jó barátok tudunk maradni (de most több okból nehéz lenne bármiféle kapcsolatot kialakítani vele.)
Aki nekem udvarol ő egy fiatalabb személy, vele lehet könnyebben kialakulna bármi, de vele lehet nem lennénk jó barátok. Nem akarom a fiatalabbat (és sztem naivabbat) megbántani.
Várjak még... vagy mit tegyek?
Ne haragudj de ez teljesen hülyeség....
Nincs ló jó a szamár?
Bárki bármikor talál szexkapcsolatot hosszú távra nekem is volt 3. Ebből 2 lány belémszeretett x idő mulva egybe meg én szerettem bele. legrövidebb 4 hónap volt a leghosszabb 1 év. Ja és hozzáteszem mind a 3 ilyen szexkapcsolatom jobb volt mint mikor valakivel együtt jártam/ vagy egybeköltöztem. Ott nem volt bizonyítási vágy megbeszéltük mint akarunk és csináltuk mikor találkoztunk az utcán mint a barátok beültünk kajálni vagy teljesen öszinte tanácsot adtunk a másiknak. 27 éves vagyok és most érzem azt megtaláltam azt a lányt (3 év együttlakás után) akivel azon a szinten vagyok mint a szexkapcsolataimban....
nyugodtan írhatsz a meleg kategóriába is, nem kell itt "ember" és "személynek" nevezni a kiszemelteket.
Amúgy meg csináld azt amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!