Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nő mennyire indul be egy izmos férfitest látványától?
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 19:23
1/5 Linó03 válasza:
Nekem ha tetszik is (mert nem mindegyik izmos férfitest tetszik), szexuális vágy még soha nem ébredt bennem, de élőben, se képen látva. A barátomra viszont rögtön rátapadnék, ha meglátom, pedig ő nem izmos, egyszerűen csak sokkal többet nyom nálam a lelki vonzalom.
19/L
2/5 anonim válasza:
Szerintem a lányok többségének bejön! Ne tagadjátok ez az igazsság!!! Persze vannak kivételek!
3/5 anonim válasza:
Engem szexuálisan be tud indítani, de egy komoly ismerkedésnél nem az izomzat az elsődleges szempont.
4/5 anonim válasza:
A többi nő nevében sajnos nem tudok nyilatkozni, én nem indulok be tőle. A barátom is elég izmos, szálkás alkat, esztétikailag elismerem, de szexuálisan nem izgatnak az izmai. Ha nem lenne izmos, az sem érdekelne. Nem oszt, nem szoroz.
Hozzáteszem, én nehezen vagyok felizgatható, elég erős érzelmi kötődést is kell éreznem a másikkal szemben, hogy benedvesedjek.
24/L
5/5 anonim válasza:
A nők többsége nem úgy működik, mint a férfiak. A múltkor beszélgettünk erről a barátnőimmel is, és hasonló véleményen voltunk. Tetszik egy szép, esztétikus férfi test, bejön, de nem vált ki belőlem szexuális vonzalmat. Ami fontos: az összhatás, a hangja, az illata, a mozdulatai. Esetleg maga a szituáció, amiben vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!