Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha már az alkaromról is le akarom szedetni a szőrt? 19f
Fiú létedre miért vagy ennyire csupasz?
A lányokat még megértem, akinek erős szőrszálak nőnek a lábán, vagy hogy a hónaljukat szőrtelenítik, mert a mostani társadalmi ideál ez, de hogy te, fiú létedre miért szőrtelenítesz ennyire... Találkoztam már lánnyal, akinek csupaszon tetszett a barátja (de nem ennyire csupaszon), de a többségtől azt hallottam, hogy inkább a szőrös férfiak. A szőr amúgy szerintem is férfias, persze azért nem árt karbantartani.
Ha a saját nemedhez vonzódsz, akkor miért ne?
Amennyiben nem, akkor vagy még nem tudsz róla :), vagy inkább szedd a szőrt intim területen, de a lábadról, a kezedről had' ne már...Az olyan férfiatlan!
Szerintem ha már férfi vagy, akkor legyél szőrős. Ha már ez a sorsod, ezzel áldott meg az ég :D Szerintem egy férfi szőr nélkül nem férfi :)
/N
Ha költő lennél, ezt mondhatnád:
Itt van már az alkalom,
legyen csupasz alkarom.
Mit jelent az hogy "kivéve alul"? A lábadat? Mert akkor előbb a lábad szőrtelenítsd, utána az alkarod. Amúgy teljesen jó a borotvált alkar is, inkább az szokott a fura lenni, ha valaki szőrteleníti a lábát, a karja meg vastagon szőrös. Vagy fordítva, csupasz karral szőrös láb. De ha minden szőrtelen az úgy jó, mert jó az összhatás. :)
Én a gyantát javaslom, vagy még inkább az IPL-t. :) Borotválva nem az igazi, mert hamar kinő, ráadásul tiszta borosta az ember. Ha gyantázol, akkor pedig ritkul, és a visszanövő szálak is gyengébbek lesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!