Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 centi kicsi szerintetek (intim méret)?
Valamint 3,5 centi vastagság.
Ha igen/nem mennyitől az ? Szerintetek mennyi az átlag?
Szerintem annak számít.
Elvileg a magyar átlag valami 14 cm.
Ez mellett pedig az én személyes tapasztalataim alapján (6 férfi) az átlag inkább még ennél is több, de ezt már csak nem hivatalosan mondom.
23/L
Szerintem az. Az enyémhez képest mérve.
Az átlagot nem tudom, nem szoktam más farkát méricskélni, pláne nem tudok belőle statisztikát készíteni.
26/F
3:
Női praktika haladóknak:
Fogj egy vonalzót. Nyújtsd ki teljesen csak a kisujjad és a hüvelykujjad és mérd le a távolságot VAGY nyújtsd ki teljesen a mutatóujjad és a hüvelykujjad és ezek távolságát mérd le vonalzóval. Most megtudtad hogy ezen ujjaidnak mennyi kinyújtva a távolsága.
Ezután ha legközelebb teljesen erektált farok van a közeledben, (akár szopásnál, akár verésnél, akárhogy), akkor nyújtsd ki az ujjaid ahogy korábban lemérted és tedd a farok mellé úgy, hogy a férfi nem látja. Ezzel a módszerrel max. 1 centis hibahatárral meg tudod mérni minden férfi farkát.
7:
1. A fiatalabbaknak nagyobb a farka átlagban, mint az időseknek. Tehát nem mindegy, hogy minden 18-60 közötti férfit nézünk vagy csak a 18-30 éveseket.
2. A nagyobb farkú férfiaknak általában több szexuális sikerük is van, több nővel vannak, ezért a nőkben kialakulhat egy olyan kép hogy a nagyobb farok számít az átlagnak, mert ők maguk is a szexuális kapcsolataik során nagyobb farkakat tapasztalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!