Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki csak az elelvezes pillanataban rakja at a peniszet a csaj anuszaba?
A recipiens még megajándékozottat is jelent. :D
Hát kisbarátom, ha te mindenféle egyeztetés nélkül tennéd ezt, akkor én is megajándékoználak egy kedves kis pofonnal.
még nem próbáltuk, de mondjuk análnál inkább előmelegítenék, mert ott az első pár perc nem éppen a legélvezetesebb.
Elsőnek a csajt felhúzni, másodiknak kezdeni szép lassan az anált, harmadiknak segítséggel orgazmus közelbe hozni (vibrátor, ujj stb), és amikor már megy minden akkor kicsit jobban mozogni.
Én inkább azt szeretem csinálni, hogy az utolsó pillanatba rakom a punciba. Sok előjáték, vibrátor, "bejáratnál kopogtatás" és amikor a csaj már nagyon nagyon nem bírja és könyörög hogy rakd be, akkor betolod (vagy határozottan vagy szép lassan, mindkettőnek megvan az előnye). Olyankor hatalmasat tud élvezni a csaj, akár 1 lökéstől is! És a legjobb te közben mozoghatsz tovább, adhatod a löketet és ilyenkor a csaj sokszor második orgazmust él át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!