Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti, hogy szoktatok pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy szoktatok pasit csábítani?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy fèrfi és hát fel akarom magamhoz invitálni. Szexet akarok tőle. Játszani akarok vele ,húzni az agyát. Úgy akarom ,hogy ha véletlen nemet mondana akkor se legyen nekem kìnos a dolog.

Szóval miket mondjak neki,hogy vegye a lapot?

Hogy csábìthatnàm el?

Komolyakat,köszi! Èn 25/L ő 39

2016. jún. 6. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Most már jó idő lesz, hívd el strandra, fürdőruhában máris nőnek az esélyeid.
2016. jún. 6. 20:37
 2/7 anonim válasza:
83%

Úgy csábítsd el, hogy azt higyje ő csábított el téged :D

Furcsán hangzik így, de 25 évesen egy 39 éves (feltételezem egyedülálló, UGYE??? Mert ha nem az, akkor sehogy!) férfinál nem hiszem hogy nehéz dolgod lenne. Hacsak nem egy végtelenül erkölcsös emberről van szó, aki csak a saját korosztályát preferálja. Good luck

20/L

2016. jún. 6. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"Hacsak nem egy végtelenül erkölcsös emberről van szó, aki csak a saját korosztályát preferálja."

Ilyen hol van ? A mesevilágban ?

2016. jún. 6. 21:01
 4/7 anonim válasza:
51%

Hármas.

Ne ábrándíts ki légyszi, szeretem azt hinni, hogy vannak ilyenek :D

2016. jún. 6. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Soha nem volt és nem is lesz olyan férfi ez tapasztalat

35FFI

2016. jún. 6. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem 15 vagy?
2016. jún. 7. 04:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát itt pedig van egy! Bocsi, én csak a saját korosztályomat preferálom. +-3-4 év. Ennél több nem fér bele nálam. Azért mert én csak szexet senkitől nem akarok. Ha valakivel szexeltek, akkor tőle többet akarok, komolyabbat. A jó kapcsolathoz meg elengedhetetlen, h ne legyenek köztünk generációs különbségek. És ezt tapasztalatból tudom, h nem jós nagy korkülömbség. Lehet, h évekig működik, minden klappol, de egy idő után akkor is kiütköznek a korkülömbség hátrányai. Egy ismerős párnál, ez 10 évig tartott, de akkor is elő jöttek...
2016. jún. 7. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!