Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzi mindenki, hogy egy 34 éves éves nő 19 éves férfival élvezkedjen?
Sokára lesz az a 19-éves fiúcska férfi!
25-év alatt fiú bőven.
Egyébként fiatal férfiakkal azt tesz amit akar.,, ha nincs állandó párkapcsolata.
Hát én már láttam olyan 19 éves pasit hogy ahh...a megjelenése, viselkedése tökéletesen férfias volt és kb 25 évesnek mondtam volna. Sok 30-as pasi elbújhatott volna mellette. De tény hogy nem ez a jellemző erre a korosztályra. De hát a 18 éves lányok sem nők még és mégis 30-as/40-es fa*ok járnak a puncijukban.
Szóval én azt mondom ma már szinte bármi megengedett ha szexről van szó, max nem kell reklámozni.
Biztos a gyors menetet szereti a csajxdddd
Magam részéről a 19 éves fiút inkább egy "dugnivalónak"tekintem,az érettebb férfiak dughatnak csak engem...
A legtöbb nő azért nem szereti a fiatalabb fiúkat,mert ők még nem olyan bikák...
Szerintem is teljesen rendben van a dolog.
Egy 30-as nő sőt a 40-esek is még életük teljében vannak, gyönyörűek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!