Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az sokaknak, ha valaki hivatásoshoz megy szűzen?
Sokan írták, hogy nem értenek azzal egyet, hogy a fiú/férfi 18-30 évesen első alkalmát egy hivatásossal szeretné eltölteni.
Ezek a férfiaknak nagyon lesújtó esélyük van máshogyan kielégülni. Vagy a kinézet, vagy önbizalom hiány, vagy pénz, idő, munka miatt. Sokakra egyszerűen keresztet kell vetni a szexpiacon(rám is).
Legtöbbször hosszan leírják a problémájukat, de a válaszolók között kutya nem érdekli, csak lefújjogják.
Tegye mindenki a szívére a kezét, ne legyen álszent, a szex az mindenkinek kell. Alapösztön, melynek legalább egyszer érvényesülnie kell.
Nekem nincs tapasztalatom sem hagyományos, sem hivatásossal, egyiken sem gondolkozom(ergo tapasztalatlan vagyok), csak érdekel, hogy miért van ez.
Hangsúlyozom NEM megyek hivatásoshoz, de máshogy sem tudok túl lenni az első alkalmon. Mindenki a KÉRDÉSRE válaszoljon, legyen kedves!
22/f
Én ezért a döntésért sosem szóltam le senkit :)
Inkább bíztattam hátha így sikerül a szüzességén kívül a gátlásaitól is megszabadulni v,mennyire és kamatoztatni ezt a mindennapi élete során :)
Ha akarsz menj,ez csakis kizárólag rád tartozik,senki másra :)
N.
5. Tényleg az előfordul, hogy az első partnerbe instant beleszeret az illető?
Ne értsetek félre, nem terveztem hivatásoshoz menni, de nem is fogok máshogyan próbálkozni.
Csak az egyik haverunknak fizettünk szülinapjára, utólag kiderült első volt neki. Én is szűz vagyok a haveri körben, senki nem tudja, de viszont én elutasítottam már tőlük hasonló ajándékot. Egyszerűen csak nem kell elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!