Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akik a kis méretet kedvelik?
Figyelt kérdés
Vagy szeretnek "megalázni/kinevetni" srácokat a pici méretük miatt?
25 F
2016. jún. 5. 11:53
3/23 Linó03 válasza:
Elég primitív dolog lenne kinevetni...
Az én barátomnak viszonylag kisebb van, de semmit nem befolyásol, imádom.
4/23 anonim válasza:
Senki nem kedveli a kis méretet..
Te egy kismellű vagy egy nagymellű lányt választanál? Na látod, egyértelműen a második.
5/23 anonim válasza:
én a kicsit kedvelem kedves utolsó :)
6/23 A kérdező kommentje:
Kicsi alatt 11-12cm-t értek, ekkora az enyém.
2016. jún. 5. 12:01
7/23 A kérdező kommentje:
Kedves 4# válaszoló.
Szerintem ez nem ilyen egyértelmű, engem a kis mell jobban beindít mint a nagy:)
2016. jún. 5. 12:02
9/23 anonim válasza:
Azon múlik, hogy jól bánsz-e vele, vagy szép kemény-e meg ilyenek.
10/23 anonim válasza:
Nekem őszintén szólva nem volt még dolgom ekkora mérettel, de a páromé sem hatalmas (14-15 cm), amivel az a tapasztalatom, hogy bizony vannak olyan pózok, amiben még ezzel is nyomja a méhszájamat, ez is fájdalmat okoz. Szóval ebből adódóan nem gondolom azt, hogy a te méreted használhatatlan lenne, egy emberi ujj sem hosszabb, de azzal is elég jól lehet ingerelni a lányok hüvelyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!