Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne ha rácsapnék az utcán egy idegen csaj seggére?
Figyelt kérdés
felpofozna vagy ez egyénfüggő?2016. jún. 4. 20:13
12/21 anonim válasza:
Hát megütni nem ütnélek meg nem olyan vagyok ,DE ( őszinte leszek ) jócskán meg k**va any*ználak az biztos. 22/l
13/21 anonim válasza:
Nem verekszel, de a szád az mint egy utolsó alkoholistáé!
14/21 anonim válasza:
A legtöbb ledöbbenve nézne, ritka esetben lenne pofozkodás, de attól függetlenül, hogy pofon vágnának vagy nem, elég gáz dolog idegen csajok seggét csapkodni.
15/21 anonim válasza:
Remélem elvinnének a rendőrök és a bíróságon felelnél érte :-D
16/21 anonim válasza:
Tudod, hogy azok a lányok akiket gyerekkorukban szexuálisan zaklattak, általában nem mernek visszaütni, vagy határozottan tiltakozni? És nem azért mert kis rbancok ahogy írtad, hanem mert az rögződött beléjük, hogy az inzultust tűrni kell. Ha a statisztikákat nézzük, ijesztően nagy a száma azoknak a nőknek akik felnőtt korukig szexuális zaklatáson esnek át. Gratulálok, tegyél csak rá egy lapáttal, de ilyenkor azért jusson eszedbe, hogy a másikban elég zaklató emlékeket tudsz felidézni, lehet hogy csak néz rád meglepődve, de otthon három napig bőg utána. Az én szememben ugyanaz a kategória vagy mint aki más módon molesztál lányokat.
17/21 anonim válasza:
13as!! Ne mondd már hogy te nem beszéltél már életedben csúnyán?!:D utolsó alkoholista basszus.vicc kategória :D és én odaírtam hogy őszinte leszek bocsika...mert az mivel lenne jobb ha agyon ütném meg rugdosnám de komolyan???
18/21 anonim válasza:
Csicskák vagytok. Megszólítani beszélgetni velük meg teli a gatya mi? Csak a sunyi aljas mód megy ugye gyerekek? Töketlen banda.
19/21 anonim válasza:
Vigyorogva törném el a csuklódat, a válladdal együtt. De lehet megérné neked, mert ritka jó fenekem van, köszönhetően a harcművészetnek. :)
20/21 anonim válasza:
Hm:)
Hát vagyok olyan elmebeteg, hogy tiszta erőből sípcsonton rúgnálak, aztán még tökön is, ha módom van rá. Mindenki pofonra számít, ezért a sípcsont.
Ne gondoljátok, h mindenki nyuszi. Vannak ilyen "kész átverés" jellegű videók a neten, h valakit meg akarnak viccelni az utcán, hát egyik-másik nagyon balul üt ki, mert a delikvensnél elgurul a gyógyszer és agyba-főbe veri a vicceskedőt.
Volt egy olyan is, h két hülyegyerek lövöldözőset játszott az utcán játékfegyverrel. Eljátszották, h az egyiket meglőtték. Aztán egy járókelő komolyan vette a szitut és éles lőszerrel, igazi fegyverrel lelőtte a kis nyomorékot, aki szórakozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!