Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex közben (fiúnak csinálom) alig kapok levegőt egy idő után. Más is van ezzel így?
Ha mélytorkosnál a torkában, azaz a légcsövében van a pénisz, akkor valamit nagyon rosszul csinál. Itt ugyanis a nyelőcsőbe kerül, és tökéletesen lehet levegőt venni.
Szerintem is inkább a reflexes orrdugulás játszik, mint a valós "fulladás".
Ilyen velem sem volt még, hogy ne kapjak levegőt, pedig volt hogy több mint egy óráig csináltam.
Inkább az orromat kell fújni. De ha látja a párom hogy fáradok, szokta mondani hogy pihenjek kicsit közben.
21L
Ha te irányítod a dolgot és úgy is alig kapsz levegőt akkor tényleg baj lehet a technikáddal :)
Alapesetben az orrodon keresztül is megy a levegő vétel. Max. ahogy a többiek is jelezték, ez szokott folyni, eldugulni ha "úgy igazán rendesen"csinálom.
De gondolom nem csak bekapod és tartod a szádban. Ha mozgatod a fejed, "bólogatsz rajta", aközben is mennie kell, hacsak nem extra vastag.
Egyébként is engedd ki néha, nyald körbe a makkot a nyelved hegyével, a "kantárt", a golyókat, ilyenkor nyugodtan tudsz levegőt venni!
Ja, én is fiú(k)nak csinálom és pasi vagyok! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!