Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Mit szólnátok egy virtuális mell-méret versenyhez? A nagyobb nyer.
Ha valaki ír, kort írjon.
Ha van olyan vállalkozó szellemű bevállalós lány/nő, képet is mellékelhet :)
Szerintem jobban tudom,hisz én látom.
És miért kell mindenkinek deszkának lenni? Senki nem beszélt is mázsákról.
Nem mintha érdekelne az ilyen s*ggtitánok véleménye:DD
Akinek csak a szája nagy. És "beszólogatni" tud.
Látszik nemigen volt dolgotok sok nővel, elég sok vékony kaliberű lánynak van ekkora. Genetikai is. Nem főképp testi adottságoktól függ. ^^
Lényegében a 95-100C nagyobb,tehát megelőztek. :D
Persze,szélesebb hát, de például egy 95C melltartónak nagyobb a kosara is,mint egy 85C-nek. Nem feltétlenül csak azért kell akkora,mert a teste olyan nagy, hanem mert kosárban is az passzol.Na meg a szélesebb hát nem jelent egyből kövérséget is. (ahogy a 75D-nél is nagyobb a 85D,hiába ugyanaz a kosár jelölés.)
Ennyire vannak tisztába a dolgokkal:DDDDDDDDD
Kiégek.
Ok, utoljára:
a 90-100 cm es körméret egy kövér nőé, ezen nincs mit szépíteni, hiába sértegetsz, a másik válaszoló meg hiába mentené a helyzetet, talán állj rá a mérlegre és diktáld be az adatot, de őszintén :D
Elég kevés nőt ismersz,ez a baj.
És a tényen mindig nem változtat, kit érdekel?
Attól lesz valaki "nő" , mert vékony és gebe?
Hagyjuk már a hülyeségeket:D
Inkább legyen olyan vállam vagy hátam mint egy amerikai focistának stb,minthogy ilyen deszka filingű legyek.
Ráadásul normális ha egy adott ember teltebb, hamár csak a méreteit is nézzük:DDDDDDDDDDDD
Mert amúgy "ler*had" az ember háta/dereka mindene.
Ez a verseny kezd kicsit elfajulni :D
75-80 C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!