Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti, hogy szeretitek az orális szexet?
Figyelt kérdés
Nektek előjátéknak az jó, ha a párotok addig nyal titeket amíg csiklónál el nem élveztek és azután jön a szex?!2016. jún. 3. 07:28
1/4 anonim válasza:
Nem,az a jó ha úgy nagyon felizgat ,de nem élvezek el.:)
2/4 anonim válasza:
En elvezesig szeretem. Foleg, hogy kb fel perc alatt elelvezek ugy.
26N
3/4 anonim válasza:
Nem szeretem egyáltalán a nyalást.Én viszont imádom nyalni,szopni a farkat :P
4/4 anonim válasza:
Szex kimeneteltől függ.. :D néha csak felhúz vele, de sokszor élvezésig és úgy a szex, de szex után is nyalt már, vagy 69! , és olyan is van, hogy kikötöm és ' ráülök ' az arcára ... :D
24/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!