Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Friss párkapcsolatban normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss párkapcsolatban normális ha állandóan csak szexelnénk?

Figyelt kérdés

Amíg nem feküdtünk le több programot is csináltunk, de azóta a lakásból ki sem tesszük a lábunkat. Nekem sincs ellenemre, de félek, hogy az egész átmegy egy szexkapcsolatba. Mit lehet tenni?

Mindketten 21 évesek vagyunk

2016. jún. 2. 20:36
1 2
 11/15 Deflohelp ***** válasza:
100%
Igen. A programok várhatnak, van ami sürgősebb.
2016. jún. 2. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Minden kapcsolatom elejére ez volt a jellemző. A házasságom is így indult 35 éve.
2016. jún. 2. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Eleinte egész éjjel nem aludtunk csak szexeltünk meg szexeltünk, aztán 2-3 óra múlva már mentünk dolgozni, 2 menet közben beszélgettünk és napközben telefonon. 2 hónap múlva lesz az esküvőnk :) az pozitív ha ennyire jó köztetek a kémia, beszélgessetek rendszeresen. Majd lecsillapodtok és akkor kiderül, hogy több is van-e köztetek.
2016. jún. 3. 00:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer erre ment rá egy kapcsolatom. Mást sem csináltunk, csak és kizárólag szexeltünk. De tényleg semmi mást. Az első 2 hónapban még jó is volt. De utána azért jó lett volna, ha egyszer egyszer elmegyünk társaságba, vagy akár csak kettesben beülni egy kávéra vagy fagyira. De semmi nem volt csak szex. Nálunk ez mögölte a kapcsolatot. Szóval én azért mást is szeretek csinálni szex mellett, de kétségtelen, h a kapcsolat elején sokkal gyakoribb.
2016. jún. 3. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi is anno az exemmel napi minden nap szexeltünk, én vele vesztettem el a szüzességem, úgyhogy én napi többször is bírtam volna, de ő nem akarta annyiszor. Aztán amikor már 2 éve együtt voltunk kb 2 hetente szexeltünk, mert én már nem éreztem a kémiát.:( 19L Én is szeretnék most egy ilyen "kapcsolatot", ahol egész nap csak szexelnénk:)
2016. aug. 4. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!