Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Szerelem (Love) c. filmről?
Úgy értem azokra az elvekre gondolok amik megjelennek a filmben. Hármasozással kockára tenni azt, hogy a párod lelkileg hosszútávon tönkremenjen benne... Hűség/hűtlenség, őszinteség, bizalom.
Személyes vélemény: Engem személy szerint megrázott a film. Mi barátommal őszinték vagyunk egymáshoz és hűségesek, gondolkodtunk a hármasozáson de azt hiszem ez intő példa volt arra, hogy ez álmodozás szintjén maradjon, ami izgató mindkettőnknek de senkinek se fáj.
Bocsánat, nem láttam, de olvastam már róla kritikát, egy barátnőm is beszélt róla és még most gyorsan utána néztem.
1. Ki a fene szexel mindenféle védekezés nélkül hármasban, párkapcsolatban?
2. Létezik olyan normálatlan ember, aki miután párkapcsolatban volt és védekezés nélkül szexelt és hármasban, és terhes lesz az utána megtartja a babát?
Ez a film egyszerűen csak bolondságokra épül. Én a szerelmemnek akarok gyereket szülni és senki másnak. Azt akarom hogy az ő magjából jövő gyerek fejlődjön ki bennem, nem valami harmadik csávóé, akit talán bevonunk. Ez a film számomra ezért képtelenség.
Köszi:)
Főleg olyanoknak érdekel a véleménye akik látták a filmet!
Láttam a filmet.
Művészfilm és ezt nem szabad elfelejteni, kevésbé valóságos és jobban rámegy a látványra és az elgondolkodtatásra.
Ennek ellenére nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!