Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akkar le feküdni velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akkar le feküdni velem a pasaim az volt a kifogása hogy tanulnia kell de állandó játszik, ki hogy veszi rá a párját hogy le feküdjön vele a párja?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Régen rossz ha a pasit rá kell venni a szexre....

De sztem neked sem ártana ha kicsit többet tanulnál, ahogy fogalmazol valami botrány...szóval tanuljatok inkább együtt és ne a szexen járjon az eszed amíg írni sem tudsz.

2016. jún. 1. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Látszik, hogy neked sem volt még kapcsolattal dolgod. Csak a sztereotípiák és kliséket képviseled; "az már régen rossz ha rá kell venni" - mintha a férfi robot lenne, aki gombnyomásra működik.

Ami meg a fogalmazásomat illeti, felesleges személyeskedned csupán azért, mert nem értek egyet azzal, hogy kamunak állítod be, ha egy férfi stresszes és kezdeményezésre van szüksége.

" ne a szexen járjon"

Arról nem is beszélve, hogy egy szóval sem mondtam, hogy állandóan azon jár az eszem. Ebből is látszik, hogy csak ugatsz értelmetlenül.

2016. jún. 1. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőnek írtam a választ.
2016. jún. 1. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi akar mindig szexelni. A vizsgák kimeritőek tudnak lenni. S kell tanuljon de játszik, hat van ilyen. Készül tanulni de nincs kedve. Most ha néha nnincs kedve szexelni az nem probléma. De ha kezd ellustlni akkor Menj tusolj le, vegyél fel valami szexy fehérneműt s kezd el simogatni magad előtte vagy táncolj egy kicsit.
2016. jún. 1. 23:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Ott van a kezed, oldd meg. Fura, a srácoknak mindig ezt tanácsolják.

De látom a sok kanos vesztes már itt nyáladzik, akik maximum kisegítő suliba jártak.

2016. jún. 2. 05:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyelvtanra kéne koncentrálni kicsit a párosodás előtt..
2016. jún. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!