Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább, amit BDSM-en belül megcsináltatok?
Nálunk többnyire én vagyok a domináns, de néha játszunk fordítva is. Sajnos a többség csak álom marad, mert vagy nem vagyunk elég bátrak hozzá, vagy a feleségemnek sok, nem akar már belemenni. Olyat meg nem akarok, ami erőszak, vagy nem okoz örömet neki.
Ami volt, hogy melltartó bugyi nélkül, miniszoknyában, egy távirányítós tojásvibrátorral elmentünk vacsizni. Persze tettem róla, hogy le kelljen neki hajolni, hogy beláthassanak neki, illetve a vibrátort is a legmegfelelőbb helyzetekben kapcsoltam be (rendeléskor, stb.) Tetszett, hogy először türtőzteti magát, majd próbál úgy viselkedni, hogy ne vegyék észre. Sajnos kibírta hogy nem megy el, pedig mindent megtettem, hogy ne így legyen, de azért sokat megért a helyzet.
Aztán kirándultunk meztelenül a természetben úgy, hogy meglátták őt, illetve a kikotötős, elfeneklős durván megdugós változatok is voltak.
Akertben rendszeresen szexelünk, a szomszéd már biztos meglátott minket jópárszor.
Nekem a megszégyenítéses, megalázós dolgok a legizgatóbbak, akár benne lennék abba is hogy ő tegyen velem valami ilyesmit, persze külföldön, pl. a nyaraláskor.
Nálunk a párom kevésbé én inkább vagyok nyitottabb a dolog iránt, ezért nagyon szélsőséges dologba nem mentünk soha bele, bár néha jó lett volna.
Kikötözés, szembekötés, fenekelés, butt plug, hajhúzás, minden ami lightos verzió.
Kikötözve mozdulatlanra. Kis csikàlàs,kemèny szex,fenekelès,szopatàs,anàl.
Azon kívül meg abban is benne lennèk ha nök csinàlnànak valamit. Vagy kèt pasi esetleg.
Pàromat egyszer meglepnem azzal,hogy kikötözöm ès egy növel kènyeztetnènk egymàst,majd öt. Gondolkodom is hol lehet egeszseges,megbizhato csajt talalni,aki benne lenne egy ilyen jatekban. En imadom a kikotozest,de parom nem akar kart tenni bennem,ugyhogy inkabb csak elnyujta a dolgokat azzal kínoz. Pedig elfenekelhetne ugy istenigazàból mikor mozdulni sem tudok. Vagy anàlisan esetleg. Több orgazmust.. A mellbimbó csipeszek is izgatnak,de kicsit fèlek töle. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!