Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Juice_M kérdése:
Ciki ha 13 cm a farkam? Gyondot jelent a nőknél?
Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 23:55
1/5 anonim válasza:
Nyugi, ha szűz barátnőd lesz, a 13 centire is ez lesz a reakciója: [link]
2/5 anonim válasza:
Gyondot, de még gondot se, aki önmagadért fog szeretni! :)
3/5 anonim válasza:
Az én páromnak 14 centis. Nagyon jól bánik vele. :]
Szerintem az a 13 centi nem probléma, nem a mérettől függ a dolog. De persze arra is készülj fel, hogy vannak olyan lányok, akik tágabbak, szűkebbek, több kell nekik az orgazmushoz, kevesebb. Inkább a fontos az, hogy ilyen téren is összepasszoljatok, és akkor nem lesz semmi probléma, és mindketten nagyon élvezni fogjátok. :]
5/5 anonim válasza:
Első (és jelenlegi) barátomnak 11-12 centi a farka, és nem vágódtam hanyatt tőle, mint az ominózus képen.. :D De nem a farokméret a mérvadó egy kapcsolatban, szóval emiatt sose szakítanék vele. Tehát nem jelent gyondot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!