Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmes belém? Mit szeretne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém? Mit szeretne?

Figyelt kérdés

Egy hete megismertem egy lányt egy táborban, akkor már szemeztünk, és amint hazaértünk, rám is írt, azóta rendszeresen beszélgetünk, tegnap találkoztunk is. :) Mentünk sétálni, beszélgettünk, haza is kísértem, és hát ott a háza előtt van egy kis lóca, este volt, senki nem látott, és elég jó mélyen beleült az ölembe, létezhetetlen, hogy ne állt volna fel torony magasba a farkam, 100 hogy megérezte.. :) Mosolygott is, és még mélyebbre próbált ülni, de már nem volt hova :D Közbe sokat nézte a számat, aztán meg úgy lesmárolt, mint még soha senki, életem legjobb smárolása volt, leírhatatlan szinte.. Elköszönésnél is jó erősen magamhoz nyomta magát, olyan jól esett.. :)

Eddig elég sok barátja volt már, és nem soká tartott egyik kapcsolata se, és a fiúkat is elég könnyen szerzi + én se vagyok egy lányok kedvence... Mit akar a lány??

2016. máj. 30. 19:13
 1/3 RRR ***** válasza:
egy numerát is akár,de lehet hogy csak hülyít....
2016. máj. 30. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted?Elszalasztottad a lehetőséget,már tegnap este lekerülhetett volna róla a bugyi.:D:)20/L
2016. máj. 30. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom rólad is ilyen gyorsan lekerül, utolsó.
2016. máj. 31. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!