Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha képes vagyok bárhol sexelni egy jot?
Figyelt kérdés
Próbáltam már kocsiban,mosdóban,ágy,buszon,szóval ez normális hogy ennyire meg tudom kívánni?2016. máj. 30. 18:32
11/20 anonim válasza:
Még passzolna is :D Húzzunk sorszámot? ;)
12/20 anonim válasza:
Gyanús hogy hiába igaz rám a legtöbb minden...
Ilyenkor szokott az lenni hogy milyen király bejovunk egymásnak csak épp 300 kmre lakunk egymástól:'D
13/20 anonim válasza:
Engem aranyosnak tartanak :D..
175cm/60kg.. Szerintem jó lehetsz, mert bírom a mgas lányokat, de kétlem, hogy Budapesti vagy :O
F
14/20 A kérdező kommentje:
Hát sajna felvidèki :-\
2016. máj. 30. 19:43
15/20 anonim válasza:
Kicsit szomorú lettem :(
Aztán mégis elkezdtem örülni, mert imádok vonatozni :D
18/20 A kérdező kommentje:
Buszon hátul este hmm....
2016. máj. 30. 22:36
19/20 anonim válasza:
Szurke sablon ribi amugy....
Vagy kamu 😬😬
20/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribi csak azzal csinálom aki iránt èrzek is valamit, es 19evesen egy kezemen megtudom számolni mennyi párom volt.
2016. máj. 31. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!