Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan fiúról aki hetekig nem szexel a barátnőjével mert 'nincs kedve'?
Figyelt kérdés
A barátnőjének szinte meg kell erőszakolnia és ettől a fiú kiborul és panaszkodik mert szegény ő mekkora áldozat.2016. máj. 30. 09:22
1/8 anonim válasza:
Hát akkor az a srác nem normális. Én nagyon örülnék ha lenne egy ilyen barátnőm.
2/8 anonim válasza:
Máshova lógatja, vagy nem szeret/nem kíván már téged.
Én is voltam így, mikor átértékeltem a kapcsolatomat, és bá együtt éltünk 2 hónapig nem nyúltam a barátnőmhöz.
Nem is volt nehéz megállni, mert valami történt és nem kívántam nem akartam őt.
Azóta rendeződött kissé. de nem az igazi.
Szóval sztem gondold át vele a kapcsolatod, mert ha így viselkedik, szimplán nem akar téged, csak nincs ló, jó a szamár is alapon legyen valaki aztán kész.
3/8 anonim válasza:
Megcsal, vagy pedig nem tart vonzónak.. Ha nem kivánnék valakit énse nyulnék hozzá.. de akkor el kell gondolkozni azon hogy miért van veled. szakits vele ne hagyd magad így megalázni.
4/8 anonim válasza:
Jöhet hozzám a barátnője, ha csinos, engem biztos nem kell megerőszakolni
5/8 anonim válasza:
buz!... XD De most komolyan. Valami probléma mindenképpen fentáll.
6/8 anonim válasza:
nyilván van valami párkapcsolati probléma, és nagyon komoly lehet, ha már odáig jut a dolog, hogy a férfi nem akar szexelni ennyire.
Aki volt rossz párkapcsolatban az tudja, hogy itt már rendkívül súlyos problémák vannak, amiknek csak a tünete a szexhiány, nem pedig az oka.
7/8 anonim válasza:
Nem értem mi a gond. Ha egy csaj nem akar hónapokig dugni, az persze természetes.
8/8 anonim válasza:
Ebből csak annyi következtetést vonok le, hogy akkor a srác a csajjal nem a testi vonzalom miatt van együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!