Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyonyoru!
Csak az a sapka kisse meleges rajta,kar hogy felvette mert rombolja az osszhatast!
12-es :D
Meg azért berakná az összes legalább egyszer :D
12 es epp ezen gondolkoztam en is :D csak annyi hogy pasi vagyok :)
Ha ide kiraknak egy jo not hat csak huzzak a szajukat es meg ugy is irjak hogy a csaj legyen megtisztelve hogy eggyaltalan ra neznek -.- hihetetlen! En orulnek egy ilyen csajnak! Bar picit vekony de hat ez van arca is szep... Bar hiaba szep ha allandoan vitaznank valamin :(
átlagos alak kis mellei vannak DE!
Szerintem alapvetően jobb az alakja (fehérneműs, bikinis képein) Csak hát ez a szett valami borzasztó ELÖNYTELEN NEKI. nemcsak neki MINDENKINEK. dehát ez a divat ugye :)) az mellékes hogy úgy áll rajta mint tehénen a gatya.
Nem szeretem a sznob pi**ákat akik azért vesznek ilyen ruhát mert hu de drága nem azt nézik hogy jól áll e rajtuk.
18/L
Nem tudom a finnyás "nem" válasszal rendelkező férfi társaimnak milyen szupermodell feleségük,ill. barátnőjük van,de ez az alak a legnagyobb rosszindulattal sem mondható rossznak.Én speciel a vékonyabbat szeretem,de attól ez is kívánatos.
21/F
12!
Az a vicc hogy ferfiaknak szolt a kerdes!
Te mint no mit keresel itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!