Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak így tudok elélvezni rendesen?
Figyelt kérdés
Régen imádtam a csiklói orgazmust, később persze, megszerettem a hüvelyit is.. :D
De mostanában nincs olyan, csak csak a csiklóizgatástól / vagy csak a hüvely ingerléstől orgazmusom legyen... Mindkettő " izgatás kell egyszerre " vagy elmarad az orgazmus esetleg van egy kicsi, de inkább nedvben mérhető ( érzésben nem .. nincs meg az a " wáoooo és gyönyör a végén ,, :/
Tapasztalatok !???
Normális válaszokat légyszi !!! ;) :D
2016. máj. 29. 14:47
11/15 anonim válasza:
Ha szereted a kis bdsm et, akkor kimondottan jó ötlet a kikőtőzéses megoldás! 😃
12/15 A kérdező kommentje:
Lightosba ki szoktuk egymást... :D de nem szado- mazo jelleggel és nem órákra.. :D
2016. jún. 2. 23:30
13/15 A kérdező kommentje:
" miért is ? ,, !:D
NEM bánnám... de egy idő után, ha le vagyok nyugodva, felesleges a kikötözés ;)
2016. jún. 3. 10:11
14/15 anonim válasza:
de ha már le vagy nyugodva, akkor más is az :-)
próbáljátok ki, hogy előbb elélveztet kettőssel, aztán, ha már az meg volt, akkor jöhet mondjuk a csak csiklós, aztán megint egy kettős, és aztán a hüvelyi...
15/15 A kérdező kommentje:
Áhh.. :D van amikor nagyon behangoljuk egymást ( az a naaa Gyerünk orgazmus érzés ) de ha megvolt ugyanúgy kívánom csak nem ( olyan tüzesen vagy hogy mondjam ) nyugodtabbak leszünk utána. :D nah majd akkor kipróbáljuk így is - úgy is.. :D
2016. jún. 3. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!