Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szilikon mell bejön nektek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilikon mell bejön nektek? Fogtatok már, vagy szeretnétek?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszenek, szerintem inkább legyen egy lánynak szép kerek szilikon közepes vagy nagy melle mint kis melle mert az szerintem nem vonzó.

De nem a labda szilikonokra gondolok. hanem ami izom alá van téve és nem látszik műnek annyira.

Nektek mi a véleményetek róla, Esetleg van itt olyan aki fogott már szilikon mellet és tud véleményt mondani róla?

Minden álmom egy vékony, nagy mellű lány és a szilikon nem fog lógni mint a természetes nagy vagy kis mell szülés után :D

2016. máj. 28. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A természetes nagynál nincs szebb! Mondjuk szerintem a kicsinél minden jobb, még a szilikon is.
2016. szept. 28. 13:15
 12/12 anonim válasza:
Undorító idióta kisasszonyokra...
2020. nov. 29. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!