Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi fehérnemű, mekkora öröm egy fickónak?
Eddig mindig levetkőztem a barátomnak, és mehetett a szex. Volt néha hogy mondta, ne vegyem le ezt vagy azt, ha nem otthoni ruha volt rajtam, hogy hadd vetkőztessen le legalább.
Most szóba került szexi fehérnemű, mert mondtam felpróbáltam egy olyan fekete csipke melltartót, ami átlátszó, hogy szinte magam is megkívántam számba venni a saját mellemet, olyan szexi volt. Azt mondta miért nem veszek egyet, szeretné ha viselnék ilyesmit. Meg a másik aminek örülne a fekete harisnyatartó.
Tényleg ekkora öröm egy férfinek az ilyen szexis fehérnemű? Eredetileg azt válaszoltam neki, nem éri meg az árát, csak ő látja, csak itthonra...
egyáltalán nem drága egy harisnyatartó combfix kombó főleg ha ebayről veszed
nekem bevált, jobb, mintha boltból vennéd több ezerért meg
kinek mi a szexi. Sztem te sem szívesen dolgoznál végig 8 órát csupacsipke, kényelmetlen alsóneműben. Nem kell mindig toppformában lenni, de néha ki lehet öltözni.
És sztem ott már régen baj van, ha egy párt csak a szex és a szexi fehérnemű tart össze. Ott van vége. Ha pedig emiatt elmegy, akkor azért nem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!