Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm párjával, nyáron lenne az esküvőjük. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Egy ideje elég közel kerültünk egymáshoz, de csak barátinak éreztem az egészet, persze voltak fura szituk. De most elszakadt a cérna, egyszerűen csak egymásnak estünk..
Mindketten borzalmasan érezzük magunkat, de nem akarja elmondani, mert nagyon szereti a barátnőmet. El kéne felejtenünk, de nem tudok a szemébe nézni.
R.i.ba.nc.ozást meg hasonlókat nem kérek, érzem a dolog súlyát.
2016. máj. 27. 22:19
11/22 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj.Hogy ha veled megcsalta,akkor mással is megteszi,vagy már meg is tette.
A részedről zárd le.De ne mutasd ki a szégyenérzeted,mert a barátnőd hamar le fogja csekkolni hogy történt valami.
12/22 anonim válasza:
Most nem fogom részletezni, hogy mit gondolok rólatok, de csendben megjegyzem, hogy az én értékrendem szerint amit Te tettél, az sokkal rosszabb, mint a pasi hűtlensége.....egyesek nagyon furcsán értelmezik a barátság szót. Na mindegy, a dolgokat már nem lehet visszacsinálni, de legalább most legyen benned annyi hűség a barátnőd iránt, hogy elé állsz és elmondod, mert lehet, hogy oltári cirkusz lesz, de annak a lehetősége, hogy ettől megóvd akkor elúszott, amikor széttetted a lábadat a vőlegényének, legalább attól mentsd meg, hogy hazugságban élje le az életét, egyszer úgyis kiderül!! Mindig kiderül, szóval, akkor inkább most, mint tíz év múlva. Persze neked, meg a pasinak is szar lesz, és mindenki utálni fog titeket, de ez szerintem így fair!! Ha meg titokban tarjátok, akkor az élet úgyis behajtja rajtatok. Tudod, sose tégy olyat mással, amit magadnak sem kívánnál!!!
14/22 anonim válasza:
"Most mi legyen?"
Írj ki egy kamu kérdést, és rángasd rá a csökevényes nokedlid.
17/22 anonim válasza:
Ebből annyi igaz, hogy...semmi.
18/22 anonim válasza:
Mi legyen? Semmi. Mindenki szepen magaban tartja es az elet megy tovabb.
19/22 anonim válasza:
Ha tényleg "éreznéd a dolog súlyát" kislány akkor nem feküdtél volna össze a "barátnőd" vőlegényével! Nem értem, hogy miért ne r..cozhatnánk??
20/22 A kérdező kommentje:
#18-igy lesz, azthiszem.
2016. máj. 28. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!