Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le a szexpartnerem?
Figyelt kérdés
Elegem van belőle ,kezd egy kicsit sok lenni,mindig kérdezgeti mit csinàlsz , hol voltàl,miért,mintha szàmon kérne. Semmi köze nincs hozzà ,hogy mikor ,hol vagyok.Mindig megkérdezi. Ha csak simàn megmondanàm ìgy neki,hogy semmi közöd hozzàm,akkor megsértődne? Ő foglalt.2016. máj. 27. 19:54
1/10 anonim válasza:
Hát ha nekem ilyet mondanál,lehet nem dugnál meg többet. Miért zavar az téged,ha érdeklődik? Attól még beszélgetni lehet,hogy csak szex van köztetek,nem?
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy megsértődne, de nincs semmi jogalapja megsértődni. Szerintem mondd meg neki! Legalább kiderül, hányadán is álltok!
3/10 A kérdező kommentje:
És ,ha megsértődik az mit jelent?
2016. máj. 27. 20:04
4/10 anonim válasza:
Mond neki hogy csak szexben állapodtatok meg,maradjon is ez ennyi,vagy ha lány vagy szívesen leváltom!!! nekem 1,5 éves szexkapcsim volt már és jól működött
5/10 A kérdező kommentje:
Ez 5éve,hogy tart
2016. máj. 27. 20:06
6/10 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy 5 éve tart és itt akarod megtudni, hogy megsértődne-e... Az csak a ráadás, hogy lehet nem simán kéne vele közölni, ahogy te írtad, hogy semmi köze hozzá. Normálisan is lehetne.
8/10 anonim válasza:
Szabadulj meg tőle!!! Öt éve rágja az életed.
Biztos hogy nem vagy annyira randa hogy ne találj magadnak egy másik pasit.De még ha az is vagy de kedves,és ápolt vagy.
Akkor is találsz egy másik pasit.
Hidd el.
9/10 anonim válasza:
Ez csak nekem szúrt szemet?: "Ő foglalt"
Kérdező,ez azt jelenti,hogy te vagy a harmadik fél?
10/10 anonim válasza:
Ő foglalt tehát végképp nem kéne dugnotok... Szexeljen a párjával... És igen mondd meg neki így ahogy van, akár megsértődik akár nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!