Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Trónok harcában akkortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Trónok harcában akkortól számít egy lány nőnek, amikortól menstruálni kezd. Ettől kezdve ha megvan a kölcsönös beleegyezés, nem bűn a vele való szex. Ezt áthozni a valóságba?

Figyelt kérdés

Milyen lenne? Szóval nem a korhatár döntene a lányokkal való szexuális kapcsolat legalitásáról (14 év), hanem az hogy már vérzik-e.

(Aki nemi diszkriminációt kiált, felőlem azt is bevezethetjük hogy a fiúval való szex sem bűn, ha már volt magömlése.)

Természetesen ugyanúgy kell a kölcsönös beleegyezés, tehát most nem nemi erőszakról beszélek vagy arról hogy kinézhetsz magadnak egy már menstruáló lányt. Hanem hogyha a lány is benne van, akkor nem követ el bűncselekményt az, aki egy már menstruáló lánnyal szexel, a korától függetlenül.

2016. máj. 27. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elméletben működhetne, de a gyakorlatban nem tudom elképzelni, hogy oda megyek egy 13 éves kiscsajhoz, hogy

-Szia, na megjött már?

-Szia, még nem.

-Oké akkor jövőre ugyanitt.

(3-as pedig gondolom nem nézi a sorozatot. Én nem olvasom, a könyv biztos jobb, de itt egy kis párhuzam amit pár napja találtam ki: SPOILER

-A hét királyság az EU tagállamai

-Mi vagyunk deres

-Tyrion meg a töketlen amolyan magán követ félék

-Ramsay Bolton = Viktor

-A mások az iszlám állam

-A menekültek a vadak

-Királyvár meg talán Belgium

Biztos lehetne még fokozni, na de nem ez a téma)

2016. máj. 27. 18:19
 12/14 A kérdező kommentje:
11: én nézem a sorozatot de csak angol nyelven (az első 2 könyvet is angolul olvastam) úgyhogy így magyarul elmondva nem tudom ki kicsoda nálad :D
2016. máj. 27. 18:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Deres nekem pl az egykori puruttya.hu beteg szerkesztője :D
2016. máj. 27. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 11 évesen menstruáltam először és kb. Azt sem tudtam mi az a szex és hogyan működik nemhogy csináljam...
2016. máj. 28. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!