Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Trónok harcában akkortól számít egy lány nőnek, amikortól menstruálni kezd. Ettől kezdve ha megvan a kölcsönös beleegyezés, nem bűn a vele való szex. Ezt áthozni a valóságba?
Milyen lenne? Szóval nem a korhatár döntene a lányokkal való szexuális kapcsolat legalitásáról (14 év), hanem az hogy már vérzik-e.
(Aki nemi diszkriminációt kiált, felőlem azt is bevezethetjük hogy a fiúval való szex sem bűn, ha már volt magömlése.)
Természetesen ugyanúgy kell a kölcsönös beleegyezés, tehát most nem nemi erőszakról beszélek vagy arról hogy kinézhetsz magadnak egy már menstruáló lányt. Hanem hogyha a lány is benne van, akkor nem követ el bűncselekményt az, aki egy már menstruáló lánnyal szexel, a korától függetlenül.
Elméletben működhetne, de a gyakorlatban nem tudom elképzelni, hogy oda megyek egy 13 éves kiscsajhoz, hogy
-Szia, na megjött már?
-Szia, még nem.
-Oké akkor jövőre ugyanitt.
(3-as pedig gondolom nem nézi a sorozatot. Én nem olvasom, a könyv biztos jobb, de itt egy kis párhuzam amit pár napja találtam ki: SPOILER
-A hét királyság az EU tagállamai
-Mi vagyunk deres
-Tyrion meg a töketlen amolyan magán követ félék
-Ramsay Bolton = Viktor
-A mások az iszlám állam
-A menekültek a vadak
-Királyvár meg talán Belgium
Biztos lehetne még fokozni, na de nem ez a téma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!