Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi különbség volt a szexben és miben volt más érzés, akinek több csaja volt?
Eddig mindegyikkel más volt. (3db)
Úgy bántam velük, ahogy szükségük volt rá.
Az első és a harmadik kicsit gátlásos volt, így ővelük csak nagyon gyengéden lehetett bánni.
A második volt a legjobb, mert nagyon vad volt.
Minden férfinak kötelezővé tenném, hogy legalább 5-10 nővel szexeljen az életében, mert nagyon-nagyon sok dologra rá lehet jönni.
Tisztelem azokat akik egész életükben csak 1-2 partnerrel vannak tudatos döntés alapján, de ez esetben nagyon könnyű abba a csapdába esni, hogy az 1-2 partner nem igazán jó a szexben, az ember pedig nem tudja mi a jó, mert csak 1-2 partnere volt, nincs összehasonlítási alapja.
Én eddig 13 lánnyal voltam és elképesztő különbségek voltak sokszor. A fejemben meg is van, hogy kikkel volt a legjobb a szex, kikkel átlagos és sajnos olyan lány is van, akivel borzasztó.
Nem csak a másikat, de egy jó partner esetén önmagadat is felfedezheted, hogy mik a vágyaid, mi okoz neked örömet a szexben igazán
24/F
#2-esjól beszél. Sok partnerem volt, s noha koromból kifolyólag most már előbb-utóbb utolér a vágytalanság békéje, korántsem állíthatom, hogy mindent tudok.
57F
Kedves kérdező!
Viszonyítási alapod a kérdésed szerint nincs,de én úgy érzem hogy tökéletesen bánsz a pároddal. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!