Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfolytani magamba a tanáraim iránti vágyat?
Figyelt kérdés
Eddig csak az egyik angol tanárért volta oda, egyszerűen megláttam benne azt a vonzerőt amit eddig nem fedeztem föl illetve ma etika órán amikor a tanárral beszéltem és a szemébe néztem valamiért hihetetlen módon megkívántam őt szexuálisan.
Nem tudom mi van velem de már amikor bármelyiküket meglátom a folyosón elpirulok és nagyon rámtör a szexuális éhség.
Mit tudnék tenni, hogy ez elmúljon?
Kérlek normális valaszokat adjatok. Nem olyanokat kérek,hogy feküdjek le velük mert nem az a célom hanem egyszerűen csak az, hogy elmúljon ez az érzés
19/L
2016. máj. 27. 14:16
1/9 anonim válasza:
Szerintem valószínű, hogy nem értük vagy oda igazából, hanem rájuk vetíted ki a szexuális éhségedet. Szűz vagy még, vagy szexeltél már? Ha szexeltél, mikor szexeltél utoljára? Szoktál önkielégíteni? Volt már párkapcsolatod?
2/9 anonim válasza:
Keress egy olyan tanárt, aki nem tanít téged és legyél a szexpartnere. (Franc, hogy már nem tanítok ... :-( )
3/9 A kérdező kommentje:
Már 3 éve nem vagyok szűz. A párommal lassan 3 és fél éve együtt vagyunk. Rendszeres és jó a szexuális életünk pont ezért nem értem ezt az egészet
2016. máj. 27. 15:10
4/9 anonim válasza:
Mi az, amit nem kapsz meg a barátodtól. Őszintén!
5/9 anonim válasza:
Szerintem is rájuk vetíted ki, valójában nem konkrétan őket akarod. Én az egyetemen vagyok így egyébként, bár én egy konkrét tanárommal csak, de én szűz vagyok, és feltételezem, hogy már eléggé ki vagyok éhezve szexuálisan, ezért őrülök meg ennyire érte. Alapvetően szerintem csak bejönne, mint férfi, de nem ennyire betegesen akarnám szexuálisan...
6/9 A kérdező kommentje:
Őszintén, tényleg mindent megkapok páromtól amit csak egy lány akarhat egy férfiban. Nagyon jó páros vagyunk
2016. máj. 27. 21:33
8/9 anonim válasza:
Mondjuk a magyartanárodra vágyhatsz is. A pisid az, ami elfolyt, a vágyadat meg elfojtod.
9/9 anonim válasza:
Mi vonzóbb bennük?
Az, hogy hatalommal bírnak feletted, vagy az, hogy jóval idősebbek nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!