Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha egy fiú több mint 6 órán birja?
Figyelt kérdés
Rossz egy lánynál ha valaki ennyi óráig birja? Volt kis szünet2016. máj. 27. 11:39
1/10 anonim válasza:
6 órán fekszik és úgy csinálja? Kicsit kényelmetlen lehet, de ha a srácot nem zavarja, akkor engem sem. Csak ne kakukkoljanak közben azok az órák.
2/10 anonim válasza:
6 órán keresztül bírod a 40 centis farkaddal, ugye?
4/10 anonim válasza:
1, kakkukos órára nem tud rendesen feküdni. Gondolom sima karórákra gondolt.
7/10 anonim válasza:
Minek addig csinálni? Én szusszal nem bírnám ... Bármeddig tudom csinálni, mert kontrollálni tudom, de baromság olyan sokáig, az senkinek sem jó.
8/10 V.A.Laki válasza:
Milyen órán ? Matekon, törin vagy francián?
Én nem tudom elképzelni,hogy mi jó lehet ebben, 6 óra ?!?
9/10 anonim válasza:
Te nem a két nagymutatót nézted?:D
Mert a 30mp az gáz,30p az már valami.:D
10/10 anonim válasza:
Ha,ha,ha,ha,hat óra. Szerintem egész életedben nem dugták ennyit, maximum a játékaidat az ágy alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!