Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan idegen a bal?
Figyelt kérdés
Ma úgy voltam vele hogy kipróbálom milyen bal kézzel masztizni. A tapasztalataim pedig a következők:
-lassabban jutok el az orgazmusig
-sokkal lágyabbnak érzem az érintéseimet
-olyan mintha valaki más izgatná a csiklómat/ujjazna
Ezeket a dolgokat más is tapasztalta? Próbáltátok már? Oh és ha nem lenne egyértelmű, jobb kezes vagyok. :D
18L (szingli és odaadó xdd)
2016. máj. 26. 20:48
1/10 anonim válasza:
Nyugi velemis igy van nem is illik a kezembe fura meg minden :D... 18f
2/10 A kérdező kommentje:
Oh az kimaradt hogy hatalmasat élveztem *.*
2016. máj. 26. 20:52
3/10 anonim válasza:
Szingli es odaadó :D jofej lehetsz :D
Amugy nekünk is ilyen érzés a másik kézzel verni.
4/10 anonim válasza:
Te most vagy undorító csaj vagy, vagy pasi aki roppant humoros(nak tartja magát)
5/10 A kérdező kommentje:
#4 miért vagyok undorító? :(
2016. máj. 26. 21:00
6/10 RRR válasza:
18L (szingli és odaadó xdd)
felhívás keringőre?:XDDDD
7/10 anonim válasza:
Aztaa,bal kézzel csináltad,mesélj még!
Na és akkor mi van!
8/10 anonim válasza:
En jobb kezes vagyok, de egesz eletemben ballal maszturbaltam :) es en raadasul mashogy maszturbalok mint az atlag lanyok :D nekem jobb kezzel lehetetlen
10/10 anonim válasza:
Én párszor próbáltam jobb kézzel kiverni még tini koromban (balkezes vagyok), de nekem nem sikerült. Tényleg fura érzés. Akkor ez a lányoknál is így van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!