Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hány napig birjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány napig birjátok recska nélkül?

Figyelt kérdés
Mi volt a max? Volt, hogy kiéheztettétek magatokat direkt? Meddig bírtátok max? Milyen érzés volt?
2016. máj. 26. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Max. 1 napig nem kényelmetlen. Utána feszültebb leszek.

Kíváncsiságból középiskolában kipróbáltam. Olyan 10 nap körüli volt a rekord. Először rossz volt, utána kicsivel kevésbé voltam fáradt.

2016. máj. 26. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
1-2 nap de a masodik napon mar mindenre felall :S
2016. máj. 26. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
max 2
2016. máj. 26. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
En elég sokáig, a dugas egész jól helyettesíti
2016. máj. 26. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
most tartok 3-nál :D 21f
2016. máj. 26. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:

10 nap kb.

és igen éheztetés volt.

durva mert én már 3-4 nap után érzem h feszül a zsákomban vmi, és ki kell csapni :D

rossz érzés volt. feszült voltam, idegesebb, hamarabb rákiabáltam emberekre, agressivebb voltam, és való igaz hogy energikusabb, jobban ment az edzés stb

2016. máj. 26. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Az első öt litert nagyon jól, aztán a hatodiknál elkezdek kötegedni.
2016. máj. 26. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:

2-3 nap után már könnyebben felizgulok, de bírni azért lehet a végtelenségig is, csak minek :)

Az első hosszabb idő amit kihagytam, az 6 nap volt 17 évesen, amikor szerelmi csalódásom volt. Igazából nem lett volna kedvem akkor se, csak egy nagyon jó szexjelenetet láttam, és a színésznő emlékeztetett a csajra, szóval ilyen fájdalmas démonűzés volt :D

Mostanában fáradtság miatt előfordul, ha sok a munka, hogy egy-másfél hétig nincs rá lehetőségem, de szerencsére ez ritka. Olyankor azért sokkal gyakrabban áll fel és jut eszembe a szex, de nincs durv tetsi tünet egyáltalán.

Egyzser próbáltam tavaly direkt éheztetni magam már nem is tudom miért, akkor asszem 10 napig nem volt semmi. Még fel se állt rendesen, már elélveztem :D

A leghosszabb pedig 22 nap volt körülmetélés után. De ugye akkor nem is kívánja az ember, mert a seb rögtön megfájdul, amint merevedni kezdene.

9/11 anonim ***** válasza:
***kötekedni.
 10/11 anonim ***** válasza:
12 éves korom óta kb. 5 nap volt a leghosszabb idő nélküle. (27F)
2016. máj. 27. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!