Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány napig birjátok recska nélkül?
Max. 1 napig nem kényelmetlen. Utána feszültebb leszek.
Kíváncsiságból középiskolában kipróbáltam. Olyan 10 nap körüli volt a rekord. Először rossz volt, utána kicsivel kevésbé voltam fáradt.
10 nap kb.
és igen éheztetés volt.
durva mert én már 3-4 nap után érzem h feszül a zsákomban vmi, és ki kell csapni :D
rossz érzés volt. feszült voltam, idegesebb, hamarabb rákiabáltam emberekre, agressivebb voltam, és való igaz hogy energikusabb, jobban ment az edzés stb
2-3 nap után már könnyebben felizgulok, de bírni azért lehet a végtelenségig is, csak minek :)
Az első hosszabb idő amit kihagytam, az 6 nap volt 17 évesen, amikor szerelmi csalódásom volt. Igazából nem lett volna kedvem akkor se, csak egy nagyon jó szexjelenetet láttam, és a színésznő emlékeztetett a csajra, szóval ilyen fájdalmas démonűzés volt :D
Mostanában fáradtság miatt előfordul, ha sok a munka, hogy egy-másfél hétig nincs rá lehetőségem, de szerencsére ez ritka. Olyankor azért sokkal gyakrabban áll fel és jut eszembe a szex, de nincs durv tetsi tünet egyáltalán.
Egyzser próbáltam tavaly direkt éheztetni magam már nem is tudom miért, akkor asszem 10 napig nem volt semmi. Még fel se állt rendesen, már elélveztem :D
A leghosszabb pedig 22 nap volt körülmetélés után. De ugye akkor nem is kívánja az ember, mert a seb rögtön megfájdul, amint merevedni kezdene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!