Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt nyilvános helyen kézimunka?
2016. máj. 26. 00:07
2/4 anonim válasza:
Természetesen,mivel jó kézügyességem van és otthon is szoktam kézimunkázni előfordult már,hogy elmentem olyan programra,ahol nyilvánosan kézimunkáztunk.
Egyébként engem ez a kép elég rosszul érintett,mert gyógypedagógusnak készülök és a képen egyértelműen egy beteg kisfiú van.Tudom,hogy a mai világban már semmi nem szent,de azért az már undorító,hogy egy kisfiú betegségéből és a vele járó szenvedéséből(tolókocsi,a fejét rögzíteni kell,mert nem tudja tartani,képtelen irányítani a saját testét,izmait,még a nyálát se tuja lenyelni,ezért van előtte egy anyag,hogy ne a ruháját koszolja össze,közben mentálisan pedig ki tudja milyen szenvedést él át)csinál valaki ilyen gusztustalan viccet.Aki ezen nevet azzal komoly gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!