Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, nők, akik kifejezetten szeretik, ha megnézik őket?
Azt nem ertem, hogy miert pont akkor szolitanak le, amikor valami viseltesebb ruhaban, minimalis sminkben szaladok el a boltba vagy ilyesmi... miert nem akkor, amikor en is kioltozom egy kicsit? :D
Amugy a kerdesre valaszolva, engem nem zavar. Elismereskent, na bokkent ertekelem.
23L
Attól függ, milyen hangulatom van, hogy érzem magam a bőrömben, és hogyan viselkedik az illető, aki néz. Ha otrombán bámulnak, az visszataszító, de oda-odapillantás nem zavaró.
Ha erőt vettem magamon, és kicsíptem magam pl szórakozóhelyre, akkor el is várom, hogy megnézzenek, de hétköznap nem szoktam ilyenekkel foglalkozni.
#1-es...
valószínűleg, mert természetes voltodban érdekesebb vagy, mint kisminkelve.
Szerintem minden nő örül annak, ha megnézik, megdicsérik a külsejét. :)
Csak nem mindegy, hogyan teszik.
18/L
Igen ezt hívják ri*@ncnak. mutogatják magukat ha kell ha nem. kiteszik a mellüket aztán csodálkoznak ha nézik őket meg mi vagyunk a bunkók :D de egyébként nekem nem
is kellene ilyen nő barátnőnek, maximum csak egy menetre. barátnőnek olyat választok aki csak nekem mutogatja magát nem az összes férfi előtt rázza magát.
Engem nem izgat, legalább ingyen nézhetek jó csajokat a városban :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!