Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom megujjazott es kinyalt. Aztmondja nem vagyok mar szuz, pedig de. Honnan veheti ezt?
Nem is kell semmit átszakítani. Ha egybefüggő hártya lenne, akkor a menstruációs vér sem tudna távozni.
A barátod hülye az egyszerű biológiához. Van, aki alapból tágabb, nagyobb a lyuk.
Na ez meg a másik, amit #4 mond... Meg a sport is igaz, vagy ha ráesel valamire.
#2 voltam
vagy ha masztiztál már elveszíthetted saját magaddal, de attól még szerintem szűznek számítasz, mivel nem feküdtél le még senkivel...
nem ismerem az egész helyzetet, de én lehet, hogy nem adnám oda a szüzességemet olyannak, aki el se hiszi nekem, hogy megkapja
A szüzességed akkor veszíted el,amikor egy férfi nemi szerv beléd hatol!!!Ha ez még nem valósult meg akkor szűz vagy.
Ezt ha nem hiszi el akkor nem bízik benned.Érdemes elgondolkodni a folytatáson.
Bizalom nélkül nem működhet jól egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!