Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőr borotválása utá pici, piros, nagyon viszkető kiütések jöttek ki,3 napja tart, mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ellene?
Vagy magától elmúlik?
Kb hány napig tart?
2016. máj. 25. 15:22
1/14 Linó03 válasza:
Nekem magától el szokott múlni, de valamilyen bőrnyugtató krémmel enyhítheted.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi!És sok idő amíg elmúlik?(hetek kérdése,vagy még egy pár nap)?
2016. máj. 25. 15:31
5/14 A kérdező kommentje:
hülye:D
2016. máj. 25. 15:33
6/14 Linó03 válasza:
Nekem úgy 3 nap szokott lenni, de ez bőrtípus kérdése.
7/14 anonim válasza:
Elmúlik magától 3-5 nap alatt. Érdemes elektromos borotvát használni, attól nem pattogsz majd ki annyira, legalábbis nekem az jött be.
8/14 October15 válasza:
Vagy érdemes megkérni egy pasit, hogy borotváljon meg.. XD Mi legalább tudjuk használni azt a szájba tekert borotvát.. :D
9/14 A kérdező kommentje:
A cipőfűzőmet ne kötessem meg vele?:D
2016. máj. 25. 16:11
10/14 anonim válasza:
Nem a fanszőr a borzasztó, hanem a kipattogzott, csúnya bőr. Ezért nem kell borotválni. Amúgy sem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!