Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, fel szokott állni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, fel szokott állni a farkatok, ha egy lánnyal táncoltok a diszkóban?

Figyelt kérdés
Nyilván olyan táncra gondolok, ahol erősen van testi kontaktus.

2016. máj. 25. 00:39
1 2
 11/15 aszlan ***** válasza:
100%
Mar volt ra példa egy mini szoknya volt rajta.kivis mentünk bugyi le es egy hatalmas sexoartiblet a végén.
2016. máj. 25. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
aki lány előtt ezt takargatni kellene azzal táncolni se volna szabad
2016. jún. 4. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mert a riveting zene lehangoló.

Meg ahogy én elnézem, a diszkóban nem táncolnak fiúk lányokkal, hanem tömegben mindenki egyénileg monoton bólogat a rendkívül művészi, igényes, s változatos, értsd monoton tucctucctuccra.

2016. jún. 7. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A tucctucc zene elveszi a kedvet tőle
2016. jún. 7. 09:28
 15/15 A kérdező kommentje:

#13 #14

Kedves utolsó!

Én nagyon sokféle zenét hallgatok, de ezt ne úgy vedd, hogy minden szart. Mindenből van igényes és kevésbé igényes. Legtöbbször mostanában komolyzenét (filmzenéket) és akusztikus feldolgozásokat hallgatok, de korábban csak metált hallgattam, ám nem vetem meg a modern zenét sem. R'n'B, hip-hop, trap: a legjobban ezekre lehet táncolni. Minden zenét más-más hangulatban hallgatok szívesen. Hiába mondom azt, hogy a komolyzene igényesebb, szórakozni és táncolni nem arra lehet... és itt jön képbe a "tuc-tuc". A techno és társai elég monoton műfaj, de egy jó R'n'B-re szinte magától elindul az ember lába. Ilyen zenére jobb helyeken nem csak a fej mozog fel és le. Sőt, az sem igaz, hogy nem táncolnak fiúk lányokkal. A diszkókról kialakított sztereotípiád szerintem nem túl helytálló, de lehet, hogy csak ennyire különböző helyekre járunk.

Mindenkinek köszönöm a választ! :)

2016. jún. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!