Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több száz ezrem van és lányokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több száz ezrem van és lányokra szeretném költeni. Vélemény?

Figyelt kérdés
Fél éve hogy szakítottunk az exemmel és azóta nem voltam még más lánnyal. Nem próbálkoztam még más lányt szerezni. Nagyon hiányzik a szex és nem tudom mit tegyek. Így arra szeretnék vetemedni hogy fizessek érte. 22\F

2016. máj. 24. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Szia. Nèzz fel rosszlányokra. 20èrt elég szép, igényes, lakásos lányok vannak . Szerintem 100-èrt sem kapsz szebbet, annyi a külömbsèg, hogy luxus prosti nèven vannak hirdetve .

De ez csak az én véleményem.

2016. máj. 24. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha sok a felesleges pénzed nekem elküldheted. Van mit csinaljak vele. Na de komolyan ha probálnál csajt szerezni spórolnál is.
2016. máj. 25. 00:25
 13/14 anonim válasza:
Ha én szexelnék pénzért, biztosan nem 20k-t kérnék, mint egy hivatásos retek.. :D olyan 80-100 az inkább reális. 18/L
2016. jún. 6. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: kérdés, hogy valaki fizetne-e ennyit érted. :D
2016. jún. 16. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!