Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a pasikat! Van egy srác párszor találkoztunk lefeküdtem vele azt mondta jó volt neki és nagyon kíván. De mostanában már nem is keres. Miért, nem értem!?
A 11-nek igaza van.
Egyből széttetted a lábad mire számítottál. Azt hiszed mert pubcid van az már elég egy kapcsolathoz? Aki csak oinát tud bedobni a közösbe az ne várjon már többet pár kósza numeránál. Aki egyből letolha a bugyiját azt bembkeget komolyan venni. És nem az apácát se játszani hónapokig csak a megfelelő egyensúlyt kéne megtalálni.
A 11-nek nincs igaza, a 11-es egy barom lol.
Az alkalmi szexnek semmi köze nincs az önbecsüléshez. Ennek a "legyen már önbecsülésed" f-szságnak semmi köze nincs a kérdezőhöz, vagy más npkhöz, akik megkapják ezt a mondatot, hanem inkább ahhoz van köze, hogy te ítéled meg valaki viselkedését úgy, hogy egy 2dimenziós női karikatúrához hasonlítva akarod eldönteni, érdemel-e alapvető emberi tiszteletet vagy sem.
Lefordítom, mit jelent: "Légyszi, viselkedj már úgy, ahogy szerintem egy nőnek viselkednie kell, mert rajtam áll, hogy a szexista társadalmi ideáim alapján eldöntsem ki érdemes arra, hogy emberként kezeljék"
Szánsájn.
Nem is te lennél ha nem okádtad volna ide a férfi gyűlölő mocsokságaidat. Gondolom a 11-et is te pontoztad le.
Bocs, lanyok, de nem attol fog egy felnott es erett gondolkodasu ferfi tobbre tartani, ha sokaig nincs szex.
A szemelyiseg szamit, nem a jatszma meg az alarc. Bar ezt sokan ugysem ertik. Egy idiotat, akit azert szivesen megdugnek,nem fogok tobbre tartani attol, hogy nem adja oda magat. Ilyenkor maximum o tartja magat tobbre, de ettol meg nem lesz ertekesebb masok szamara. Csak nem lesz velem szex, mert tovabb allok, mivel maximum a kozos elvezkedest lehetett volna kihozni belolunk.
Es egy szamomra jofej, ertekes no nem lesz attol kevesebb, hogy lefekszik velem egybol, mert teret enged az oszinte vonzalomnak. 3 eve elek egyutt a kedvesemmel, akivel a megismerkedesunk napjan lefekudtunk. Az inteligenciaja, a humora, a bajos lelkivilaga,... miatt tartom sokra, nem azert mert mikor volt az elso szex... Az maximum azoknal a ferfiaknal es noknel lehet ertek szerintem, akik a tobbi tenyezoben nem allnak jol vagy nem szempont naluk. De hat ez is izles dolga.
Amugy kerdezo, ilyen az elet: dugunk jobbra-balra, aztan majd elvalik kivel ragadunk ossze a tobbi tenyezo miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!